Over ons

Factor 79 bestaat sinds begin 2018 en wordt gerund door Nick en Lisa de Roo. Na een altijd al aanwezige interesse voor interieur bij Lisa, ontstaat het idee om van je passie je werk te maken. Het is heerlijk om op pad te gaan en op zoek te gaan naar de mooiste items voor in je interieur en daar ook nog andere mensen blij mee te maken. Factor 79 is van start gegaan en is nu een webshop vol met leuke en unieke vintage en industriële meubelen, lampen en accessoires.

De webshop is de winkel van Factor 79 en natuurlijk zijn alle producten op afspraak te bezichtigen. Naast de webshop staat Factor 79 regelmatig op markten en fairs door heel het land. Erg leuk om op deze manier klanten van Factor 79 en collega’s te ontmoeten.

Lisa houdt zich bezig met de inkoop, verkoop, administratie en social media. Nick gaat ook graag op inkoop en knapt daarnaast de meubelen op die wat aandacht nodig hebben. Dit samen resulteert in een goed en enthousiast team.

Het kiezen voor vintage en industriële items is een bewuste keuze van Nick en Lisa. Een oud product vertelt een verhaal en heeft een mooie uitstraling, wat zorgt voor warmte en eigenheid in een interieur. Oude en nieuwe meubelen combineren erg mooi samen. Het op zoek gaan naar de oude meubelen is een groot avontuur, dat maakt het werk extra leuk.

Tijdens de inkoop geldt altijd bij Nick en Lisa, dat het product hun moet aanspreken en dat ze er zelf ook blij van worden. Alleen dan kun je iets met passie verkopen.

Volg Factor 79 op Facebook en Instagram, ook om te zien op welke fairs Factor 79 aanwezig is.

SHOPPING CART

close