Over ons

Factor 79 wordt gerund door Nick en Lisa en in 2018 is het bedrijf gestart vanuit een altijd aanwezige passie voor interieur. Nick en Lisa gaan graag samen op pad voor het vinden van de mooiste en unieke vintage en antieke items.

De webshop is de winkel van Factor 79. Daarnaast zijn alle items op afspraak te bezichtigen in de loods in Hoogeveen. Hier krijgen alle items een mooie plek in de ingerichte showroom.

Lisa houdt zich bezig met de inkoop, verkoop, administratie en social media. Nick gaat ook graag op inkoop en knapt daarnaast de meubelen op die aandacht en liefde nodig hebben. Dit samen resulteert in een goed en enthousiast team.

Het kiezen voor vintage en antieke items is een bewuste keuze van Nick en Lisa. Een vintage item vertelt een verhaal en heeft een mooie uitstraling en is gemaakt met veel vakmanschap, wat zorgt voor eigenheid en een uniek interieur. Het op zoek gaan naar vintage meubelen en het niet weten wat je gaat vinden en tegenkomen, maakt het werk extra leuk.

Tijdens de inkoop geldt altijd bij Nick en Lisa, dat het product hun moet aanspreken en dat ze er zelf ook blij van worden. Alleen dan kun je iets met passie verkopen.

Graag tot ziens!