Bezorgkosten en levering

Natuurlijk is het mogelijk uw aankoop op te komen halen bij onze loods in Hoogeveen. Dit gaat op afspraak, maar hierin zijn wij erg flexibel.

Daarnaast is het mogelijk dat wij uw aankoop bezorgen in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. De kosten hiervan zijn € 60,00. U kunt bij uw bestelling aangeven dat u het artikel bezorgd wilt hebben. Uw product wordt binnen 14 werkdagen bezorgd.

De bezorging is tot de eerste drempel op de begane grond, vraag naar de mogelijkheden voor de levering van de Waddeneilanden, buiten Nederland en op een andere etage.

Als wij u bestelling hebben ontvangen, nemen wij op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen of voor het afhalen van het product. Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging niet meer mogelijk. Wij  adviseren u om het product vooraf te komen bekijken in onze loods.

In de gemeente Hoogeveen bezorgen wij gratis bij een minimum aankoop van € 150,-.

De kleinere artikelen kunnen per post verstuurd worden. Deze optie staat bij het artikel aangegeven en tevens de kosten van versturen. Het versturen per post is op risico van de klant. Wij pakken het artikel zo goed mogelijk in en eventueel in overleg kan het pakket aangetekend verstuurd worden.

Retour

Als het product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het binnen 14 werkdagen aan ons retour zenden of brengen. Hiervoor dient u eerst contact met ons op te nemen per email. Ons emailadres is info@factor79.nl

De retour verzendkosten en risico’s zijn voor rekening van de klant.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dan moet het artikel, met alle geleverde toebehoren in originele staat, binnen 14 werkdagen geretourneerd worden. Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag aan u terug.

Garantie

Bij Factor 79 verkopen wij unieke en oude artikelen met een mooie geleefde uitstraling. Wij adviseren om een artikel in onze loods te komen bekijken. Wij geven geen garanties achteraf. Wij controleren en kijken onze artikelen na, inclusief alle lampen. Wij behandelen alle artikelen zo nodig tegen houtworm, echter kunnen wij geen garanties geven dat al onze artikelen houtworm vrij zijn. Bij de bouwmarkt kunt u producten vinden tegen houtworm.

Marge goederen

Onze artikelen zijn uniek en echt oud en hierdoor vallen de artikelen onder de zogenoemde margeregeling. Hierdoor vervalt het 21% btw tarief. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Teksten en prijzen op de website zijn onder voorbehoud van schrijf fouten.

Hebt u vragen over de voorwaarden, dan horen wij dat graag.

SHOPPING CART

close
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen! Factor 79 krijgt nog meer plek om de mooiste interieur items te verkopen.
Hierdoor lopen de updates in de webshop helaas iets achter.
Wij zijn al druk bezig met de inkoop, dus houd de webshop in de gaten!
Volg ons ook op Instagram en Facebook voor updates over de verhuizing en inkopen.
Op zoek naar iets? Een mailtje mag altijd.
Tot snel! Nick en Lisa