Natuurlijk is het mogelijk uw aankoop op te komen halen bij onze loods in Hoogeveen. Dit gaat op afspraak, maar hierin zijn wij erg flexibel.

Daarnaast is het mogelijk dat wij uw aankoop bezorgen in Nederland, hiervoor werken wij samen met een vast koeriersbedrijf. U kunt bij uw bestelling aangeven dat u het artikel bezorgd wilt hebben. Uw product wordt binnen 14 werkdagen bezorgd.

De bezorging is tot de eerste drempel op de begane grond, vraag naar de mogelijkheden voor de levering van de Waddeneilanden, buiten Nederland en op een andere etage. Tijdens het bezorgen moet er iemand aanwezig zijn om te helpen met tillen.

Als wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen of afhalen van het product. Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging niet meer mogelijk. Wij adviseren u om het product vooraf te komen bekijken in onze loods.

De kleinere artikelen kunnen per post verstuurd worden, dit gaat via Post NL. Deze optie staat bij het artikel aangegeven en tevens de kosten van versturen. Het versturen per post is op risico van de klant. Wij pakken het artikel zo goed mogelijk in en eventueel in overleg kan het pakket aangetekend verstuurd worden.

 

 

Retour

Als het product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het binnen 14 werkdagen aan ons retour zenden of brengen. Hiervoor dient u eerst contact met ons op te nemen per email. Ons emailadres is info@factor79.nl

De retour verzendkosten en risico’s zijn voor rekening van de klant.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dan moet het artikel, met alle geleverde toebehoren in originele staat, binnen 14 werkdagen geretourneerd worden. Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag, exclusief de door u betaalde bezorgkosten, aan u terug.

Garantie

Bij Factor 79 verkopen wij unieke en oude artikelen met een mooie geleefde uitstraling. Wij adviseren om een artikel in onze loods te komen bekijken. Wij geven geen garanties achteraf. Wij controleren en kijken onze artikelen na, inclusief alle lampen. Wij behandelen alle artikelen zo nodig tegen houtworm, echter kunnen wij geen garanties geven dat al onze artikelen houtworm vrij zijn. Bij de bouwmarkt kunt u producten vinden tegen houtworm.

Marge goederen

Onze artikelen zijn uniek en echt oud en hierdoor vallen de artikelen onder de zogenoemde margeregeling. Hierdoor vervalt het 21% btw tarief. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Teksten en prijzen op de website zijn onder voorbehoud van schrijf fouten.

Heeft u vragen over de voorwaarden, dan horen wij dat graag.